Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Başakşehir - Beşiktaş - Zkkwbmhz1x7mqm

Başakşehir - Beşiktaş - Zkkwbmhz1x7mqm. Sırada bulunan en yakın takipçisi başakşehir'e konuk oldu. Beşiktaş başakşehir maç özeti golleri ve önemli anları futbol severler tarafından araştırılıyor. Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m). Başakşehir ise akhisar deplasmanına konuk olacak. İşte maçın önemli anları ve statta maçı izlemeye gelen güzeller.

Beşiktaş önümüzdeki hafta sahasında alanyaspor'u ağırlayacak. Bu sezon 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan beşiktaş ise 10 puana sahip. Başakşehir, 61 puanla liderliğini sürdürürken, puanını 53'e yükselten beşiktaş, üçüncü sırada yer aldı. Sezonun ilk dört maçında 1 puan toplayabilen medipol başakşehir, son 4 müsabakasını kazanarak 13 puana ulaştı. Galatasaray ve fenerbahçe'nin berabere kaldığı haftada lider başakşehir'e konuk olan beşiktaş, fırsatı kullanamadı.

Medipol Basaksehir Besiktas Maci Ne Zaman Saat Kacta Hangi Kanalda Canli Olarak Yayinlanacak
Medipol Basaksehir Besiktas Maci Ne Zaman Saat Kacta Hangi Kanalda Canli Olarak Yayinlanacak from i4.hurimg.com
Medel, babel, adriano, tosic (beşiktaş), elia, clichy, adebayor (medipol başakşehir). Spor toto süper lig'in 26. Başakşehir, beşiktaş karşısında baskılı başladı! İşte maçın önemli anları ve statta maçı izlemeye gelen güzeller. Maç öncesi iki takım teknik direktörünün lösemili çocuklara dikkat çekmek için verdikleri poz ise günün karesiydi. Spor toto süper lig'in 28.haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir vodafone stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş ise 50 puanda kaldı ve ağır bir yara aldı. Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m).

Sonucu çifte şans i̇.g kim atar?

Rekabette medipol başakşehir 31, beşiktaş ise 28 gol attı. Beşiktaş başakşehir maç özeti golleri ve önemli anları futbol severler tarafından araştırılıyor. Bu sezon 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan beşiktaş ise 10 puana sahip. Başakşehir, beşiktaş karşısında baskılı başladı! Beşiktaş, spor toto süper lig'in 11. İşte bjk başakşehir maçı ile ilgili öğrenmek istedikleriniz… 12) (medipol başakşehir), demba ba (dk. Mağlubiyetini alıp 50 puanda kaldı ve lider galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü. Maç öncesi iki takım teknik direktörünün lösemili çocuklara dikkat çekmek için verdikleri poz ise günün karesiydi. Kritik mücadele de medipol başakşehir ile beşiktaş maçı 18 mart pazar günü saat 19:00'de başlayacak olan maçı hakemi halil umut meler yönetecek. Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m). Başakşehir ise akhisar deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk dört maçında 1 puan toplayabilen medipol başakşehir, son 4 müsabakasını kazanarak 13 puana ulaştı. Medipol başakşehir, beşiktaş yenilgisi ile süper lig'de 13 maç sonra sahadan üzgün ayrıldı.

Adebayor, emre, mossoro (medipol başakşehir), tosic (beşiktaş). Rekabette medipol başakşehir 31, beşiktaş ise 28 gol attı. Spor toto süper lig'in 26. Mağlubiyetini alıp 50 puanda kaldı ve lider galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü. Bu sezon 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan beşiktaş ise 10 puana sahip.

Dhzxotdfyyku0m
Dhzxotdfyyku0m from foto.sondakika.com
Maçtaki tek gol sesi 28.dakikada elia'dan geldi. İşte maçın önemli anları ve statta maçı izlemeye gelen güzeller. Başakşehir beşiktaş özet dakikaları kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Haftasında medipol başakşehir'e konuk oldu. İkinci yarıya devrenin son anlarında bulduğu golün moraliyle başlayan beşiktaş, başakşehir'i kendi yarı sahasına adeta hapsetti. Spor toto süper lig'in 29. Visca'nın yerden şutunda fabri başarılı ama dönen top yine başakşehirli futbolcularda. Haftasında beşiktaş, medipol başakşehir'in konuğu oldu.

Spor toto süper lig'in 26.

Mağlubiyetini alıp 50 puanda kaldı ve lider galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü. Medipol başakşehir, beşiktaş yenilgisi ile süper lig'de 13 maç sonra sahadan üzgün ayrıldı. Başakşehir ise akhisar deplasmanına konuk olacak. Haftasında medipol başakşehir, sahasında beşiktaş ile karşılaştı. Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m). Visca'nın yerden şutunda fabri başarılı ama dönen top yine başakşehirli futbolcularda. Medipol başakşehir 53 puana yükselirken, beşiktaş 4. Başakşehir beşiktaş özet dakikaları kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Galatasaray ve fenerbahçe'nin berabere kaldığı haftada lider başakşehir'e konuk olan beşiktaş, fırsatı kullanamadı. Medel, babel, adriano, tosic (beşiktaş), elia, clichy, adebayor (medipol başakşehir). İşte bjk başakşehir maçı ile ilgili öğrenmek istedikleriniz… 12) (medipol başakşehir), demba ba (dk. Haftasında medipol başakşehir'e konuk oldu. Medipol başakşehir ile beşiktaş arasındaki mücadelenin devre arasında soyunma odası koridorlarında futbolcular ve antrenörler arasında tartışma yaşandı.

Haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir karşılaştı. Beşiktaş'ın başakşehir'e süper lig'de attığı son 15 golün 12'si maçların ikinci yarılarında geldi. Spor toto süper lig'in 26. Spor toto süper lig'in 26. Medel, babel, adriano, tosic (beşiktaş), elia, clichy, adebayor (medipol başakşehir).

Eavwike2qdujlm
Eavwike2qdujlm from i.sozcu.com.tr
Medipol başakşehir ile beşiktaş arasındaki mücadelenin devre arasında soyunma odası koridorlarında futbolcular ve antrenörler arasında tartışma yaşandı. Rekabette medipol başakşehir 31, beşiktaş ise 28 gol attı. İkinci yarıya devrenin son anlarında bulduğu golün moraliyle başlayan beşiktaş, başakşehir'i kendi yarı sahasına adeta hapsetti. Maçtaki tek gol sesi 28.dakikada elia'dan geldi. Başakşehir, beşiktaş karşısında baskılı başladı! Spor toto süper lig'in 26. Haftasında beşiktaş ile medipol başakşehir karşılaştı. Medipol başakşehir 53 puana yükselirken, beşiktaş 4.

Başakşehir bjk özet dakikaları nefes kesen pozisyonlarla merakla izlendi.

Sezonun ilk dört maçında 1 puan toplayabilen medipol başakşehir, son 4 müsabakasını kazanarak 13 puana ulaştı. Spor toto süper lig'in 26. İkinci yarıya devrenin son anlarında bulduğu golün moraliyle başlayan beşiktaş, başakşehir'i kendi yarı sahasına adeta hapsetti. Başakşehir, beşiktaş karşısında baskılı başladı! İşte bjk başakşehir maçı ile ilgili öğrenmek istedikleriniz… 12) (medipol başakşehir), demba ba (dk. Başakşehir, 61 puanla liderliğini sürdürürken, puanını 53'e yükselten beşiktaş, üçüncü sırada yer aldı. Bu sezon 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan beşiktaş ise 10 puana sahip. Evinde4 kez kazandi beşiktaş, medipol başakşehir ile evinde oynadığı 12 maçta sadece 4 kez galibiyet sevinci yaşayabildi. Süper lig'in 5.haftasında oynanan beşiktaş başakşehir karşılaşmasında 2 gol sesi çıktı. Spor toto süper lig'in 26. Haftasında medipol başakşehir, sahasında beşiktaş ile karşılaştı. Beşiktaş, başakşehir deplasmanında oynadığı dokuz maçta sadece bir galibiyet elde edebildi (5b 3m). Beşiktaş başakşehir maç özeti golleri ve önemli anları futbol severler tarafından araştırılıyor.

Post a Comment for "Başakşehir - Beşiktaş - Zkkwbmhz1x7mqm"